Om oss

Det var Frida som först kläckte idén till att starta den här sajten. Vi hade spelat onlinecasino ett ganska långt tag redan innan. Hela tiden hjälptes vi åt att leta efter bra erbjudanden och kampanjer. Vi mejlade eller smsade dessa till varandra och lyckades genmensamt samla ihop rätt många freespins. Vi insåg ju efter ett tag att det vore roligt att dela med oss av dessa kunskaper och Frida kom på att en sajt vore den bästa lösningen. Vi andra kunde förstås bara hålla med. Det var ju en jätterolig idé! Så nu hjälps vi åt att skriva innehåll för den här sajten och sprida vår kunskap om freespins och var man hittar dem. Vi hoppas naturligvis att det arbete vi lägger ner kommer att leda till fler freespins åt dig som läser.

Nu är det dags att berätta lite mer om vilka vi är och hur vi träffades. Kajsa och Frida känner varandra ursprungligen från gymnasiet. De läste samhällsprogrammet tillsammans och blev riktigt nära kompisar under den tiden. Johanna träffade de andra två tjejerna första gången när de alla tre började jobba i en telefonsupport efter gymnasiet. Tiden på telefonsupporten blev inte så lång, men vänskapen desto längre. Idag jobbar Kajsa som ekonomiassistent på ett mindre företag här i staden där vi bor, medan Frida har börjat plugga till lärare i svenska och spanska. Johanna har precis startat ett eget företag där hon designar smycken och säljer via sin webbshop.

Så mycket mer finns det kanske inte att skriva om oss. Eller, det finns väl saker man skulle kunna skriva, men vårt fokus här är ju freespins och inte oss själva. Om vi ville berätta om oss själva hade vi kanske startat en blogg eller något istället. Vi brinner helt enkelt för att hitta free spins och spela med freespins och den här sidan kommer handla om just detta. Vi hoppas att du ska ha glädje och nytta av den information som vi ger dig här. Läs gärna under ”Kontakt” om hur du når oss ifall du har några frågor eller funderingar.